måndag 10 juni 2013

Uppdatering

 
Nu har det visst gått alldeles för lång tid sedan jag skrev senast... :)
Det blir alltid så svårt att bestämma vad man ska skriva då... Jag får göra en kort resumé!
Torsdag: Jag var i stallet på morgonen och red igenom Drop ordentligt inför hennes och Ullas meeting i helgen. Hon var riktigt duktig. Sedan åkte jag och barnen och mormor och morfar in till Gärdet i Stockholm där det var Nationaldagsgalopp. Det var en riktigt trevlig tillställning med massor av folk och strålande sol. Vi hade såklart picknic med oss.
På fredan jobbade jag igen. Jag kan inte påstå att det var många andra där och inte att jag fick så mkt gjort heller :)
Det hann bli ett bad nere i sjön på eftermiddan. Det var varmt o skönt.
På kvällen gick vi över till grannen och blev serverade jättegod middag och supergod rabarberpaj till efterätt! Mkt trevligt hade vi och klockan hann bli halvelva innan vi tog varsitt barn i armarna och gick hem. De var vakna alltså men bägge var så trötta i sina ben så...
Lördagen bjöd på sovmorgon och sedan var det dopdags. Lilla Stina fick vatten på huvet och Anton fick briljera när han bar korset ut ur kyrkan. Jill hade fixat så himla fint och gott fika. Hans hade säkert occkså hjälp till ;) Alla var glada och nöjda.
I går var det mest regn och rusk. Vilma och jag åkte och slängde lite sopor på sopstationen och handlade mat. Vi gjorde en rabarberpaj som blev suveränt god och sen grillade vi lite middag. Jag gjorde ett tappert försök att tända grillen innan Micke kom hem men... Han tände den igen sen när han kom hem :) Vi hade sån där god potatissallad gjord på färskpotatis till... Mums :)

Idag var dagis stängt så pappa har varit här och tagit hand om barnen. Nu har vi precis ätit middag och jag ska strax åka ner till Friskis och köra ett Cirkelfys-pass
Ha en bra kväll!
1 kommentar: