tisdag 25 juni 2013

Tisdag

Söndagen blev rätt så lugn. Micke och Anton åkte til Jula och handlade lite mitt på dagen och Vilma och jag åkte iväg med lite sopor och sedan åkte vi till Ica och handlade. På eftermiddagen kom grannarna över och vi åt lite paj. Jag lyckades "meka ihop" myggnätet som inhandlats på Jula. Det var lite bökigt men det blev toppen när det blev klart så nu kan man ha fönstret på vid gavel utan att ha hela sovrummet fullt av smådjur... Nice!
Jag hann åka till stallet också och rida ut ett ordentligt pass med Droppis. Vi red lite på grusvägar, travbanan och sedan några varv nere på ängen. Det var full fart och hon var pigg och glad. Tog ett språng på vårt favvohinder, upphoppet :)
Det fick bli en dusch innan hon fick gå in och äta sin eftermiddagsmat :)
Sedan hem och fixa middag och fixa barn för sänggång.
I går var man tillbaka på jobbet igen efter den lilla minisemestern. Det var lite segt...
På kvällen blev det ett cirkelfyspass. Det var sista passet för den här terminen och det var helt sjukt asjobbigt... Nu måste jag vara duktig och träna/gå hela sommaren... Jo det var ju troligt... =/

När jag vaknade i morse så var det hela 13,6 grader i sovrummet... så går det när man lämnar fönstret på vid gavel :) Tur för Micke att han hade en liten kamin i sin säng ;)

Som ni ser så är lilla fönstret på gaveln färdigt nu! Visst blev det fint?! :)1 kommentar: