tisdag 4 juni 2013

Nya rosetter :)

Tävlingen i söndags gick kalasbra!
När jag kom till stallet på morgonen så hade den kortare manen längst fram åkt ur flätan så det var bara att göra om den. Det gick ganska fort.
Hon gick in supersnällt i lastbilen. Det tog ca 1½h att köra till Östhammar. Vi fikade i farten och hade trevligt. När vi kom fram, en halvtimme innan planen så var banan inte öppen ännu så vi fick vänta lite. Lastade ur Droppis och konstaterade att manen där fram åkt ur flätan igen... Suck... Fanns inte tid att fixa den så det fick se lite halvdant ut.
Hon var superfin på framridningen. Underlaget var tyvärr inge vidare så det släppte i svängarna. Hon hoppade dock kanon!
Den första klassen var 85cm. Hoppade allt felfritt. Kom lite nära ett par hinder men hoppade upp sig fint ändå och var inte i nånting. Superglad häst! Vi fick rosett och morot på vägen ut!
Andra klassen var 95cm med omhoppning. Ingen tid i omhoppningen utan alla med felfri omhoppning vann.
På framhoppningen visste hon nu vad det var frågan om och var mer vild än tam :) Hoppade super men för övrigt så var hon helt stirrig ;)
Inne på banan var det dock inga som helst problem att styra runt henne alla 12 hindren felfritt! Därmed så kom vi på delad första plats och fick gå in på prisutdelning tillsammans med fyra andra. Vi fick rosett, plakett och en påse hästgodis.
Vi svampade av henne och så fick hon stå och äta lite gräs. Sen gick hon snällt in i lastbilen igen :)
När vi kom hem fick hon gå ut i hagen och hon rullade sig på en gång! Nöjd häst, ryttare och hästägare!
Härlig dag helt enkelt!
Tyvärr så blev det ingen film från andra klassen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar