söndag 26 maj 2013

Tävlingsdebuten

Idag var det Droppens och min första lokala hopptävling tillsammans. Jill kom förbi igår och gjorde fina gigantiska knoppar :) Så hon var så fin lilla Drop!
När vi skulle lasta i morse så stampade hon mig på ena stortån... det gjorde asont, det gör fortfarande ont. Misstänker att den kommer bli ganska blå. Hon hade inte alls nån lust att åka lastbil idag. Hon gav allafall med sig efter en stund och gick in.
När jag red fram till första klassen så var hon rätt så sur för att jag både hade det skarpare bettet och att hon inte fick/kunde lägga över tungan. Allt blir ju så jobbigt då i Drops lilla värld :) Efter mkt volter och flytta i skritt och trav så kändes hon fin. Fick till riktigt fin galopp oxå i bägge varven. Hon hoppade helt otroligt fint ute på framhoppningen så jag tog bara två språng på varje hinder.
Inne på banan flöt det på fint. Det var bara att hålla i, hålla om och styra. Tyvärr så var det två bommar som åkte i backen. Inga allvarliga rivningar alls utan vi var knappt i dem ens. 8 fel i allafall blev det i 80-klassen.
Man ser inte så mkt på filmen men jag lägger upp den ändå!Till nästa klass som var 90 cm så red jag inte alls fram mkt. Hon kändes fin redan från början. När vi kom in på banan så var hon helt med på noterna och det var bara att köra! Felfri runda! Vi kom lite nära på tvåan så hon hoppade lite mkt uppåt vilket resulterade i att avståndet blev lite tokigt till trean så det språnget blev oxå lite knasigt men hon var inte i en bom på hela rundan! Superfin häst! Det blev rosett med hem :)1 kommentar: