lördag 19 januari 2013

En väääldigt kall dag

I onsdag så var det säsongens första hoppträning. Det hela började med att jag fick med mig två extra hästar in från hagen då de bestämde sig för att springa rakt genom grinden... De fick helt enkelt stå inne resten av eftermiddan. Sen vill fröken fuxsto inte gå in i trailern... Suck. Det tog nog nästan tjugo minuter inan hon gick in. Som tur var så kom vi i tid till träningen :)
Vi fokuserade på gas och broms. Få ner energin i bakbenen. Bommar, studs, snabba svängar. Nompis var superfin och jag var bra! Det var jättenyttigt och superkul att va igång igen!

I torsdags så gräddade jag så många pannkakor när vi kom hem från dagis och ändå fick jag inte så många så jag blev mätt... Dessa barn att äta... när det passar alltså :)

I går åkte vi till Mustang för att kolla sadeln. Nomp var lugn och fin och jag provade fyra sadlar tror jag. Vi kom hem med en ny Jeffries sadel men av annan modell. Den gamla hetter Elite och den här hette typ... jmx eller nåt :) Jag gilla den :) Fin var den oxå!
Sen hjälpte jag Lotta att fixa vatten till hästarna i vårt stall då det frusit. Sen tog vi in hästarna.
Efter det åkte jag upp till Hagaberg och tittade på Angelica när hon hoppade för Arnold. Det var ett otroligt stort och fint ridhus som satt ihop med ett helt otroligt fint stall. Neene var även han otroligt lugn och fin och Angelica red lika otroligt bra som vanligt! :)
Ridhuset var isolerat och lite uppvärmt så trots närmre 20 minus ute så var det helt okej att sitta och titta på utan att frysa ihjäl.

I morse var det 24 minus ute och väldigt kallt inne oxå. Jag har bara varit ute för att ge kaninerna mat o vatten och lagt in lite extra mkt halm till dem. Sen har jag varit eldvakt resten av dan :)
Hade planer på en PW men jag tror jag lägger ner dem... Vem vill frysa ihjäl?
Nu ska jag nog ta en kaffe i stället!
Ha det!

1 kommentar:

  1. It also offers optimum exposures when you're shooting backlit with the help of HDR mode. If not, can not be any tech backup for you will be able to achieve. It helps capture images in challenging lighting conditions, with an exceptional low-light performance.

    Feel free to surf to my web blog; nikon d7100 review

    SvaraRadera