söndag 20 januari 2013

En söndag

Jag började dagen med lite sovmorgon.Väldigt skönt. Efter frukost så blev det lite disk o tvätt. Vi tog ner julgardinerna och satte upp andra. Det blev väldigt ljust o fint inne. Jag tog mig en PW på en dryg timme sen var det lunchdags.
Jag satte in mina fina bilder på Naomi i sina nyinköpta ramar och satte upp tavlorna tillsammans med rosetterna på väggen i kontoret. Helt enkelt en "egovägg" :-)
På eftermiddagen åkte jag till stallet. Vi hade planerat in hoppning. Tillsammans med mina ridhuskompisar. Det blev galoppbommar, studs och en liten bana med bara relaterade avstånd på både rakt och böjt spår. Nya sadeln kändes lite stel o jobbig i början men sen blev det kanonbra. Hon var pigg men sansad. Hoppade runda fina språng och var väldigt samarbetsvillig o glad. Hon kändes även väldigt mjuk o fin och jobbade på helt otroligt bra :-) Fina hästen!
Det var fullt med folk i ridhuset och blev lätt lite rörigt men det gick bra ändå. Man fick va extra fokuserad på att inte rida över nån liten ponni ;-)

3 kommentarer:

  1. Fiint! Vet du att dagarna är en timme längre nu än i julas :)

    SvaraRadera
  2. Är det så mkt!?! Jag har ju märkt att det går undan mot ljusare tider men sååå mkt!! :)
    Härligt!
    Snart är det vår och blommor :)

    SvaraRadera