torsdag 20 september 2012

En fin vägg

Såhär fint blev det när det kom upp lite tavlor och lampor på den nya väggen :)

Måndag
Tanken var att Naomi skulle få en soft dag i skogen efter söndagens tävling men det var tydligen inte hennes plan... Det blåste rätt så friskt och hon var pigg som ett litet as. Hon hade visst en himla massa energi kvar så det blev intervallträning på travbanan i stället. Först lite lösgörande uppvärmning med mkt av och igångsättningar och skänkelvikningar och sedan blev det två min galopp, två min skritt osv tre gånger. Sen travade jag ner henne och då var hon lugn och nöjd :)
Ibland blir det inte som man tänkte sig men den här gången blev det ju bra ändå.

Tisdag
Blev vilodag för oss båda.

Onsdag
Åkte till Rusta och köpte spackel och sånt till bygget sedan vidare till stallet. Lotta red dressyrlektion på Naomi och jag "miljötränade" Lucy vid sidan om. Småkillarna, alltså Lottas barn, var med i ridhuset och krattade lite och for runt så det blev väldigt bra träning för henne. Hon var lite väl på i början men efter en stund så kändes hon riktigt lydig och fin. Tog en liten galopp oxå men den blev lite väl okontrollerad så den vart ganska kort :) Skojigt! Naomi var jättefin!

Torsdag
Barnen och jag åkte till Pizzerian och åt en varsin hamburgare och lite pommes. Mkt uppskattat. Sedan åkte jag till Söderby och tittade på Cicci och Lovisa när de hopptränade för Haking. Kom på att jag kan ju åka dit och träna varannan torsdag när det finns plats över. Idag var de bara tre av fem där. Det är lite längre att åka men inte alls så farligt. 45 minuter kanske... :) Så kan hon fortfarande va med på dressyrlektionen varannan onsdag. Dessutom var detta ridhuset jättestort och fint :) Har ju tänkt att jag ska åka till Denan ibland men det tar nog nästan lika lång tid att åka dit och de har inte lika fint ridhus. Vi får se vi får se! :)

Nu sovdags
Natti


1 kommentar: