torsdag 23 augusti 2012

En blivande fotomodell

Anton visar upp sin nya munkjacka! :)
 
 
 
 
 
Jag vet inte vad man ska säga men visst har han väl en naturlig fallenhet för modellyrket?!?
 
Idag blev det torsdagsmat när vi kom hem från dagis! Pannkaka :) Jättegott!
 
Har hämtat ut lite paket idag. Ett paket blöjor som jag fått för att testa ifrån Smartson. Det är sådana som Anton har haft på natten ett bra tag nu men jag tänkte att jag kan gärna va med och utvärdera dem :) Jag vet ju redan att de är bra så... :)
 
Sedan var det en hel kartong ifrån Buzzador med massa olika shampon från Pantene Pro-V. En burk inpackning, en flaska balsam och nån hårspray! Jag ska prova  och dela med mig till mina kära bloggläsare om vad jag tycker! :)
Lyllos ni va?!?
 
Gratis är gott!
 
Har nog glömt berätta att jag faktiskt var ute och sprang härom dan, i måndags var det nog. Det gick riktigt bra. Det var ju ett par veckor sen sist så jag trodde det skulle vara mkt jobbigare än det var och att det skulle resultera i mer träningsvärk. Skönt!
Jag har blivit lite inspirerad av Veronica oxå och börjat göra plankan på kvällarna. Rekordet nu är att stå 1min 40 sek! Det är verkligen asjobbigt... Det får man träningsvärk av, i typ hela kroppen :) Det känns bra så man vet att man lever :)
I går var jag i stallet och red lite mer dressyr. Det gick sådär... I morrn skall jag träna massor på vägarna i programmet så att jag gör allt där det ska va och så. Fick en hel del bra tips av BW i går när Lotta red lektion på lilla Lucy och jag red samtidigt som sällskap och moraliskt stöd! Det var kanon! Jag ska tänka att det står hinder överallt dit jag ska så att jag ser vägen och så ska jag sikta ut på spåret en bit innan bokstaven i diagonalerna så att jag och inte hästen kommer ut på rätt ställe :) Så ska jag tänka öppna på slutet av galoppdiagonalerna så att hon inte får för sig att byta galopp tror jag det var... ;) Ja ni hör ju hur bra det kommer gå!
Hoppningen har jag inte hunnit med alls den här veckan men jag hoppas vi kan rida vidare på vårt fina flow från i söndags. Enda skillnaden är ju att hindren är lite högre... Hur svårt kan det va?!? :)
Nu ska jag titta på Once upon a Time som börjar idag igen på femman!
Sen är det natti!
 
Kramis
 

2 kommentarer:

 1. Värtsa snygga modellen!
  Men kan vi inte få en bild på plankan oxå! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Vet inte om du verkligen fixar att se nåt så läckert ;-)

   Radera