tisdag 10 juli 2012

En koja


Åkte till stallet efter jobbet. Blev lite senare än vanligt då det är lite som ska va klart här innan man går på semester. Skrittade det vanliga varvet i skogen som uppvärmning sen blev det slingan. Det märktes på en gång när jag kortade tyglarna att vi inte hade samma mål med dagens ridtur. Hon var då inte ordentligt genomriden och loss och fin sedan i onsdags förra veckan, sedan på fredan vart det lite halvdant och sedan två vilodagar på det. Hon var väldigt tjafsig i munnen och körde upp huvet i luften och hade (låtsades hon) totalt glömt bort hur vi har jobbat de senaste veckorna... Det tog en bra stund innan jag fick henne att jobba i den låga formen och inte springa iväg hela tiden. Flera gånger när jag kom åt henne riktigt bra så kom det spöken och hon kastade sig åt en det ena en det andra hållet för att komma undan. Tom i halterna gjorde hon det flera ggr... Snacka om klurig :)
På slutet tränade vi galopp halt galopp halt. Då var hon superfin och väldigt alert. Det blev väl några skritt eller travsteg i avsaktningarna men fattningarna gjorde hon riktigt bra. Gissa om hon satte under sig :)
Sen skrittade vi en stund innan det var dags för spolspiltan.

När jag kom hem så hade bygget blivit lite mer en koja med väggar och allt :)Micke hade städat undan och eldat en massa byggskräp så det var riktig fint där hemma!
Tjohej!

2 kommentarer:

  1. kommer ju bli asbra det där!!!

    SvaraRadera
  2. Ser jätte bra ut. Vilket STORT hus ni får :) Duktig karl den där Micke.

    SvaraRadera