måndag 11 juni 2012

En helg

Helgerna går så fort så man hinner knappt med. Man hinner definitivt inte med att blogga. Det får liksom låg prio när man kan vara ute och fixa i stället. I lördags var det iofs inget vidare väder men då kan man ju åka på shopping med sin bästa lillebror och hans sambo. Barnvagnsjakt helt enkelt! Det är ju en jungel och jag tänkte och hoppades att jag kunde komma med lite goda tips och idéer. Lite tankar har man ju om vad som är bra eller inte efter två vändor själv :)
I den första affären vi var fick vi ingen vidare assistans av personalen så vi åkte vidare, ställde samma fråga till den tjejen och hon svarade utan problem! Ibland är det så viktigt att personalen verkligen vet vad de snackar om! Kollade lite olika barnstolar oxå. Hon kunde visa och demonstrera hur de skulle spännas fast och allt möjligt så det var kanon!
På vägen hem åt vi lunch på MC Donalds. Tänk att barnen tycker det är så roligt. Jag kommer faktiskt själv ihåg hur lyxigt det var de gångerna ingen orkade laga mat och vi fick åka dit. Nu var jag väl typ 10 år äldre när MC D kom till Täby men ändå :) Sen blev det kaffe hemma i Ösby (hos Hans och Jill alltså).

Igår kom först Jill och hjälpte mig med dressyren som gick åt skogen på lördagmorgonen. Det gick mycket bättre med lite hjälp! Hon kändes bitvis riktigt fin. Det är bara att trimma vidare inför nästa helg :)

Sen åkte vi hem till oss och fikade och inväntade Hans som kom och monterade ner värmepumpen. Den har ju suttit lite i vägen för bygget så nu hoppas vi på en varm sommar så vi inte fryser ihjäl! :)

Man kan säga att den lyser med sin frånvaro!

Skickade med dem en massa "bra och ha babygrejjer" hem. Skötbordet, sängkläder, madrasser, täcken och kuddar och en BabyBjörn. Nu fick vi lite mera plats där hemma! Skönt!

Sen blev det lite utefix, jag klippte lite gräs där jag fått "skäll" att jag missat :) Nu är det fint där oxå! Plockade undan en himla massa sandlådeleksaker och ställde undan i backarna. Man kan omöjligt behöva mer en en spade åt gången... Eller?!? ;-)

Vilma tog en lite powernap på eftermiddan :)

Sen gick jag över till innefix. Det blev väldigt rörigt i "lilla rummet" när skötbordet försvann. Vi hade ju tre lådor under det som av nån anledning var fulla med grejjer. Nu hade ju allt det hamnat på golvet... Plocka, städa, fixa... Jättebra blev det till slut i allafall! Kastade ett par gamla orkidér oxå som jag inte kunde se nån tillstymmelse till liv i. Däremot så var det ett par andra som såg ut att va på väg att återuppstå så dem vattnade jag lite extra och fixade till med pinnar och sånt! Man kan ju alltid hoppas på blommor :)

Idag började jag dagen med en joggingtur! Ganska bra sätt att vakna till så där en måndag morgon faktiskt!
I kväll blir det stallet och vi ska träna övergångar och halvhalter på slingan eller travbanan :)
Tjoflöjt!

2 kommentarer: