söndag 3 juni 2012

En grund på platsNär jag var och hopptävlade i ösregnet igår så var det full fart här hemma. Magnus var här med grävmaskinen och grävde för grunden på vår utbyggnad. Sedan så skottades det grus och lecabalkarna lyftes på plats. Det var Micke och hans två bröder Magnus och Pelle som kämpade på i regnet! Riktigt duktiga måste det ha varit för det ser jättebra ut! :)


Tyvärr så satte gravmaskinen sina spår på gräsmattan... Hoppas den får nytt liv snart!
Barnen har varit med mormor och morfar på landet hela helgen. Det var nog lugnast så eftersom vi båda hade lite fullt upp igår. Så i morse fick jag sovmorgon ända till nio. Då vaknade jag av doften av kaffe och ägg och bacon! Vilken man man har som fixar finfrukost! :)
Sen gick vi ut och fixade lite.
Åkte till stallet och kollade när en equiterapeut gick igenom Naomi. Hon tyckte att hon var lite sne i hela ryggen och låst i bogarna. Så jag fick lite tips på hur jag skulle jobba och stretcha henne och så ska vi åka tillbaka till Mustang och stoppa om sadeln. Tills vi får en tid ska jag ha en fårskinnspadd under sadeln.
På eftermiddan kom hela ligan hem från landet så då fikade vi och åt rabarberpaj :) Tänk vad gott det kan va!
Nu ska man jobba i två dagar och sen är det röd dag och hopptävling i Lurbo! Det ska bli skoj. Hoppas verkligen hon är lika fin som igår!

Förra veckan var jag förresten ute och sprang två mornar innan jobbet! Lilla rundan som är ca 2,8 km. Duktigt va?!? :)
Ifall det inte regnar i morgonbitti så ska jag nog ta ett varv igen :)

 
Nu ska jag gå upp och lägga mig och läsa en stund.

Natti

2 kommentarer:

  1. Snyggaste grunden EVER!!!

    SvaraRadera
  2. Kul med tävlingen grattis !! Duktiga på sånt där med bygge Eriksson bröderna. Kram

    SvaraRadera