lördag 2 juni 2012

En regnig tävlingsdag


Regn, regn, regn.... Det har verkligen regnat hela dagen. Allt ifrån bara regn till ösregn... Inte duggregn... Märkligt att det liksom känns okej med skitväder när det går så bra som idag! ;-)
Första klassen: 1m Avd B. 0 fel och en fin blå rosett!
Hon var superfin och det var jätteenkelt. Det var ett par lite tittiga hinder men hon brydde sig inte alls. Jag var jättefokuserad på att trampa ner hälarna hela banan igenom så jag tycker att min egen position var riktigt bra hela vägen! Tack Haking för att du fick den poletten att trilla ner förra veckan! :)Vi ställde in henne i transporten när vi var klara och så fick hon stå där ett par timmar och äta hösilage och bli torr och go. Sedan var det dags igen. Det gick mycket snabbare än beräknat för det var riktig många som strukit sig pga vädret. Det gjorde inte mig nåt :)

I andra klassen som var en till 1m Avd B så blev hon nog lite trött, vilket ju inte är så konstigt om man tänker på hur blöt ridbanan var, för hon blev stark och jag kunde inte riktigt få tillbaks henne men vad gjorde väl det när hon susade igenom hela banan utan problem! 0 fel igen och en till blå rosett!Sen packade vi ihop oss och åkte hem. Tack så jättemkt för hjälpen Vibeke!
Utan dig hade det inte funkat!
Jag måste nog tacka bästa hästägaren oxå!
Supertack för att jag får rida världens bästa häst! :)

Tack Angelica för att jag fick låna transporten och lycka till i morrn (din lilla dressyrmupp :) )!

Vi hörs!

1 kommentar: