onsdag 9 maj 2012

En vårdag med regn...

Ja mitt i alla dessa fina vårdagar så regnar det visst idag... Märkligt! :)
I eftermiddag ska jag åka till Johannesberg och hoppa för Haking! Det ska verkligen bli superroligt! Jag har ju tränat för honom från och till i så många år och han har nog sett mig rida fyra eller fem hästar genom åren. Kanske tom sex olika hästar... Ska bli spännande att höra vad han tycker om Norpan :)
Jag tror han gillar henne! För det gör ju jag! :)

I söndags så skrittade jag ut en sväng för att se om hon kändes okej. Hon har ett skrapsår på insidan av ena frambenet och har varit väldigt tjock i benet pga detta. Hon hade nog ätit nåt konstigt i hagen oxå för hon var alldeles svullen mellan ganacherna så det gick knappt att spänna käkremmen.. Det blev i allafall en mysig tur i skogen och över lite ängar och ett varv på travbanan. Hon kändes fin!
I går reds hon oxå ut en sväng men inte av mig. Så hon har rört på sig lite innan kvällens träning!

Anton och jag åkte en sväng till Jägarhyddan utanför Rimbo och tittade på Malin när hon tävlade i Rallylydnad med sin hund. Det var skoj men hunden var inte på humör... Bättre lycka nästa gång! :)Kram och hej!

1 kommentar:

  1. Han kan iaf stå fint innan ser jag nu! Fast den där svansen känner jag igen........ Brukar inte båda gott när den hänger med en liten krok på :S. Lycka till på träningen!

    SvaraRadera