söndag 13 maj 2012

En fullproppad helg

Nu är det söndag kväll och hela helgen har redan passerat... I går var det mest regn hela dagen och jag tillbringade förmiddagen i soffan framför hästhoppning på Eurosport och barnen "diskade"... Jag var inte helt nöjd med det efteråt eftersom det krävdes lite efterarbete i köket....
Fast medans jag låg i soffan och ville ha lugn och ro så kändes det okej! :)
Efter lunch packade vi in oss i bilen med regnkläder och stövlar och åkte till stallet. Där klappade vi den otroligt snälla kaninen, halmade några boxar, sopade, drog runt på grepar och såklart:
Körde traktor!

Här är Vitnos som ska ut och springa fort med vagnen

Vi blev nog kvar i stallet i närmare tre timmar. Perfekt "lekstuga" när det regnar ute! Det kommer vi göra om :)
På hemvägen åkte vi förbi Rimbo och hämtade varsin pizza! Jättegott!

Jag lyckades smyga mig till en bild på de två busungarna när de klättra upp på köksbänken och hämta grejjer... :)

Sen kollade M och jag på en sjukt dålig skräckfilm: The Catakombs... Kan inte ha kostat många kronor att göra...

I morse åkte jag till stallet och hjälpte Lotta att släppa ut hästarna och sedan red vi en sväng i det superfina vädret! Alltid kul med sällskap! Norpan blir lite mindre "hoppig" när det är nån annan med så man kan slappna av lite mer :) Det blev en sansad tur men både hon och Mirre jobbade på riktigt fint! Så duktiga så!
Lotta och jag var såklart oxå duktiga :)


När jag åkte hem så hamnade jag mitt i en cykeltävling. Cyklister är verkligen inte rädda om livet... de cyklade typ fem i bredd... på bilvägen... Jag var nästan tvungen att köra ner i vänsterdiket för att köra om dem... Puckon!

Efter att vi ätit supergoda räkbaguetter (ur matkassen) till lunch så låg vi och vilade oss lite på altan. Då kom Anton med en så fin bukett till mamma! Gullunge! :)

På eftermiddan åkte M på fotboll och vi andra åkte hem till Fam Höglund i Alsicke! Barnen lekte för fullt. Vi tog en liten promenad och barnen fick varsin klubba. Vibbe och jag "städade" lite på deras berg där det sedan blev ett fint litet jordgubbsland! Kolla på Vibbes blogg så får ni se vad fint!
Petter fixade supergod middag! Sen var det dags att åka hem och hoppa i säng! I morrn är det ju dags för dagis igen.
Nu ska jag oxå gå och sova för jag ska ju oxå gå upp tidigt i morrn och jobba!! :)
Natti!

 

1 kommentar: