lördag 19 maj 2012

En dag på Leos


Kl i 10 torsdags så stog vi redo utanför Leos Lekland i Uppsala och väntade på familjen Höglund som hade haft lite svårt att fånga och klä på Oscar... :) Det var ett jättestort ställe med massor av klättergrejjer, rutchkanor, bollhav mm mm mm... Barnen röjde för fullt! Anton körde sitt eget rejs direkt från början och sprang runt och testade alla saker. Vilma gick och höll lite i mammas hand i början och ville gärna att jag skulle åka ed henne i rutchkanan. Efter ett tag så släppte hon taget och sedan sprang hon också omkring själv och lekte. Det var enligt min mening lite fööör stort eftersom det var omöjligt att hålla koll på dem hela tiden. Vi åt lunch och sedan lekte vi ett par timar till. När vi satte oss i bilen och åkte hem så slocknade båda två direkt! De vaknade så fort vi kom hem och sen var det fulla fart resten av dan oxå! Att de bara orka!

Vi gick ut på ängen och plockade massor med gullvivor!
Sen grillade vi gott och tog ett glas rosé. Mums!
När barnen gått och lagt sig så tittade vi på en skräckis, The Others hette den. Den var helt okej :)

I går morse åkte jag till stallet och hjälpte Lotta att släppa ut hästarna. Sedan skrittade vi först ut en sväng och sedan red vi i ridhuset. Jag kan knappt minnas när jag red i ridhuset sist och det inte var hoppning. Måste skärpa mig och trimma lite dressyr oxå. Jag kan ju inte alltid rida ut! :)
På sistone har jag mest ridit på lite skarpare bett vilken jag märkte idag när jag red på vaanligt bett... =/ Hon var både springig och stark. Med mkt övergångar och massor med sidvärts så lossnade hon och blev helt okej. Hon låg fortfarande på lite för mycket i galoppen men det får vi jobba på en annan dag!
Efter lunch åkte vi till Norrtälje och köpte ett nytt kantskydd till studsmattan och lite annat smått och gott :) Stannade i Rimbo och handlade lite på vägen hem också och tog en glass på ett fik.
När vi kom hem körde jag en sväng med gräsklipparen och sedan var det dags att laga amiddag. Lasagne blev det. Supersmarrigt!
På kvällen packade jag in barnen i bilen och åkte till Rö IP där Micke dömde fotboll. Vi åkte alltså och tittade på fotbollsdomaren! Han skötte sig bra och barnen tyckte det var roligt. Det blev lite sent i säng men vad gör väl det när det är långhelg :)


Barnen tröttnade ganska snart på fotboll och hittade en sandlåda i stället :)


På kvällen kollade vi på en ny skräckfilm, One Missed Call. En japansk film med engelsk text. Rätt så dålig tycker jag. Annars brukar japanska skräckisar va rysligt läskiga som tex The Grudge och The ring..... Men inte denna inte....

Nu sitter jag vid frukostbordet. Micke och Anton har åkt till Farbror Keith för att hämta nånting och Vilma leker på golvet. Snart dax att gå ut. Det ser inte så skönt ut för det blåser en del... På med lite kläder bara så överlever vi nog :)
Kram och hej!1 kommentar:

  1. Full fart här med ;)ser jag. Så fint med gullvivor. ser om vi hinner till Hallsta imorgon. Kram och trevlig lördag kväll. Flera skräckisar? ;)

    SvaraRadera