måndag 23 april 2012

En snabbresumé av helgen

Efter jobbet i fredags så åkte jag till Naomi. Vi trimmade lite travbommar och en galoppbom i ridhuset. Hon blev som vanligt supertaggad och jag red på det vanliga tredelade bettet. Det tog ett bra tag innan jag fick ihop det hela och hon hade lugnat ner sig. Bommarna tog hon fint men allt annat blir lite stressigt så fort det finns en antydan till hinder i närheten... Suck... På slutet när jag travade av henne så var hon iallafall fin.
Sen hem och åt middag, tacos. Jättegott! Guacamolen blev kanon! :)
På kvällen så lagade jag pastasallad till tävlingen på lördan och bakade "morotskakemuffins" med färdigt pulver så det var "bara" att tillsätta smör och vatten och i glasyren skulle det oxå vara smör och vatten... det tog såklart lite längre tid än beräknat men de blev riktigt smaskiga!

Lördagen var helt vigd åt cafeterian på dressyrtävlingen. Åkte hemifrån 06.05 och kom hem igen 21.05. Det blev verkligen en heldag och jag var helt slut när jag kom hem...

Söndagen började med lite sovmorgon och familjemys i sängen :)
Hoppträning för Ragna som gick riktigt bra! Hon var speedad som vanligt men jag fick till det och kom till ridning och hon hoppade superfint! :) Skoj! Hoppas hon går lika fint på söndag för då är det dags för vår första lokala hopptävling!! Det ni!! :) 80cm clear round och ev 95cm efter det. Vi får se hur underlaget ser ut och hur trött hon blir i första klassen! Det ska bli superskoj och jag kommer vara hypernervös :)

På eftermiddagen åkte vi till Alunda och hälsade på barnens farmor. Hon var pigg och glad. Barnen var mest intressserade av akvariet och den stora gula katten som gick omkring där :)
Sedan åkte vi över till Lola som fyllde år. Hon hade lite kakor och en bit tårta över! Det var väldigt smaskigt. På vägen hem stannade vi i Rimbo och åt middag på pizzerian. Skönt och slippa fixa middag.
Det var den helgen det! Nu är det veckans bästa serie på TV3, Alcatraz! Sen dags för sängen!

Kram och hej


1 kommentar:

  1. Ja åh vi var barnvakt ett par timmar med på lördagen,;) åh det gick så bra med barnen. Träning inför söndagen. ÅH Alcatraz går på 4an. Vi ses. /jenny

    SvaraRadera