fredag 9 mars 2012

En vecka till

Nu är det fredag igen och det känns som det precis var helg... Det gillas skarpt! Mera helg åt folket!
Vi har haft en helt vanlig vecka, sådär som vanliga familjer. Alla jobbar eller är på dagis på dagarna och på kvällarna ska man hinna med allt annat. Handla, träna, rida, kanske städa och tvätta lite.... Jag har i allafall hunnit rida två kvällar och M har varit ute och sprunget ett par gånger. Det där andra vet jag inte om jag tycker att vi har hunnit med :) Vi har fått en ny kran i köket av min snälla pappa så pga det så har vi typ varit utan vatten i två dygn... =/
Nu funkar kranen och alla är glada och nöjda :)


Så här törstiga blir barnen utan vatten ! :)

I tisdags fick jag den äran att lämna barnen på dagis. Det resulterade i att min termosmugg med kaffe välte i påsen och vi har nu kaffefläckar på hela golvet i hallen och ute på trappen... Annars så gick det ganska bra :) Jag tror jag fick in dem på rätt avdelning och så! (Kaffet skyller jag helt på Bolla som smet in när vi skulle gå till bilen så jag var tvungen att springa runt och jaga henne)

Jag har även förstått vad dressyr går ut på! Att hästen ska springa med näsan så nära marken som möjligt utan att ramla! Hur svårt kan det vara?!? Ganska tydligen... :)
Nomisen var inte helt nöjd men BW var överväldigad! :)
Idag ska jag smita tidigt härifrån så jag hinner rida ut i det gråa kalla skitvädret innan jag hämtar barnen!
Sen blir det fredagsmys på hög nivå med läsk och godis!

I morrn blir det hopptävling i Eskilstuna med Angelica och Nenne! Det ska bli jättekul och inspirerande!


Trevlig helg på er!
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar