torsdag 9 februari 2012

En onsdag och en torsdag

Igår var det onsdag och Micke jobbade så det innebar som vanligt att jag jobbade, hämtade barnen och sen var vi home alone. Vi åt köttbullar och makaroner som barnen beställde och sedan var det en hel del att fixa med disk och tvätt och sånt kul. Barnen gick och la sig snällt och somnade utan att bråka. Skönt! Jag satte mig i soffan framför teven med fötterna i blöt medans jag tittade på några inspelade serier. Var ju tvungen att se förra veckans avsnitt innan de nya visas idag. Sen var det bara att hoppa i säng :)

Idag var det samma upplägg. Jobba, hämta, äta... Hade dock köpt med mig färdiga pannkakor hem idag så det var bara att värma i micron! Sånt gillas! :) Barnen bråkade lite mer idag när det var läggdax men inte farligt. Det har blivit ganska kallt ute igen. Just nu är det -17,7 grader ute och 24 inne. Man har ju eldat en del :) Bolla tycker att det är kallt te så hon får numer sova inne på nätterna och det har fungerat bra. Hon håller sig tyst och snäll ända tills jag går upp på morgonen. :) Tur för henne det för annars blir det till att sova ute igen.
Nu har jag tittat på första serien och det är reklampaus i den andra. Den tredje som visas för första gången idag spelar jag in. Man kan ju inte sitta framför teven tre timmar i sträck, eller hur? Snart är det sovdax och i morrn är det äntligen fredag igen! Det bytyder stallet på vägen hem! Hoppas på lite varmare väder eftersom jag tänker rida ut!
Vi hörs
God natt!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar