fredag 24 februari 2012

En helg till

Det har redan blivit fredag igen och jag har inte skrivit ett enda ord sen i söndags... Inte bra gjort av mig... =/
Den här veckan har jag varit hemma med sjuka barn två dagar, Micke de andra tre... Hela veckan hemma alltså. Jag har druckit massor med kaffe ur min nya fina maskin. Nu har mjölkskummaren och alla kaffekapslarna kommit oxå :) Så nu har jag ett riktigt trevligt litet kaffehörn på min köksbänk!


I måndags kväll hade vi styrelsemöte i ridklubben på Melanders Fisk i Täby Centrum och sedan årsmöte. Alltid kul att träffa alla människor och fika och snacka lite skit :)

I tisdags red jag ut på Naomi i solnedgången. Väldigt blött ute men jätteskönt med lite sol och värme.


Tänkte rida på min nya favvoäng men där blev hon helt spänd och tossig så jag red runt en massa varv på travbanan i stället. Riktigt lugn och fin var hon i traven men i galoppen blev det lite rallytävling... Pigg och glad häst :)

I dag har vi varit på Mustang och köpt en ny (bättre begagnad) sadel. Svårt när man rider i flera olika och hästen känns typ likadan i alla så jag valde den jag tyckte var skönast! Som tur var för Lotta så var den även lite billigare (mindre dyr) än de andra jag provade. En svart Jeffries Elite

Så här ser den ut fast svart! Superfin och jätteskön! I morgon ska vi åka på hoppträning i Rimbo för Ragna så då får vi se om den funkar bra! Hoppas verkligen!

När vi kom hem från Mustang så red jag Lottas andra häst Mirre i ridhuset. Han var väldigt lik Naomi att rida fast lite stelare och lite mindre och skimmel... :) Det märks att Lotta har präglat dem båda. Eftersom jag har hittat de flesta "knapparna" på Naomi så kom jag nu även underfund med Mirre ganska snabbt :) Det är ju så bra och kul att rida olika hästar! :)

Sen blev det pizza och läsk och lite TV-spel. Nu dags för fredagsmys!
Tack och hej

1 kommentar:

  1. Meeeen köpte du inga chyssta kläder på Mustang?!
    Sadlar e ju skittråkigt ;)

    SvaraRadera