fredag 27 januari 2012

En helg i antågande

I onsdags hände inte mycket. Jag jobbade, hämtade barnen, lagade pasta med kyckling och baconsås och åt middag. När jag lagt upp mat till barnen och ställt fram deras tallrikar började Vilmis grina… Hon skulle ha bara makaroner….. Jag ställde hennes tallrik på min plats och hämtade en ny med bara makaroner. Efter en stund när hon slutat grina så åt hon några makaroner och sen tittade hon på min tallrik och pekade på kycklingbitarna och frågade: Vad är det? Det är Kyckling, bacon och sås, svarade jag. Det vill jag också ha sa hon… Så då hämtade jag lite sås till henne också och det var gott…. Suck… Att man aldrig kan vara nöjd…:) Efter en stunds TV-tittande så var det dags för sängen. Båda sprang upp och la sig, Anton somnade direkt vid halvåtta, Vilma låg och lekte till kvart över tio… Det var små gubbar, pussel, en tavla, bilar och ett hus i hennes säng som jag fick plocka bort när jag gick och la mig bredvid henne och vi somnade på en gång. Jag hade redan innan legat där och försökt få henne att somna i sammanlagt säkert en timme men då dög det inte… Sen var det bara att smyga över till sin egen säng och sova vidare.

Torsdagen började helt omvänt. Micke gick upp vid halvfem och åkte till jobbet. Han som börjar tolv i vanliga fall. De hade visst lite personalbrist på morgonskiftet så han fick byta lite. Så jag fick väcka barn, göra frukost och köra till dagis. Detta resulterade i att jag var på jobbet vid halvtio! Bättre sent än aldrig! ;-)
Jag blev kvar lite längre än vanligt på jobbet och när jag kom hem hade de andra ätit våfflor till middag. Det var gott! Sen var det TV-spel som gällde. Super Mario Bros. Det gamla hederliga :)
Sen skulle Anton inte sova och surade en stund men väl i sängen så somnade han efter ett tag. Jag försökte få Vilma att somna men gav upp efter 20 min kanske och gick ner och tittade på TV. När Micke kom ner efter en stund så sov båda två! Tänk vad pappor kan! Gissa vem som kommer få lägga barnen hela helgen! :)
I em åker jag till Naomi, får se om jag ska försöka mig på att raka henne! Jag återkommer med resultatet!
Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar