torsdag 4 december 2014

Mörkt och trött

Man blir lite extra trött när det bara är mörkt ute och de få sekunder man har sett solen på sistone är ju lätträknade... Vardagen flyter dock på i alla fall och man har ju inget val än att göra allt som måste göras.
Förra veckan spenderade vi en dag på Leos Lekland i Arninge. Det var toppen.
Jag var i Åkersberga på hoppträning och Droppen gjorde sin bästa träning på länge. Hon var superfin!
Jag var med några vänner i Friends Arena på torsdagen och tittade på inomhusfälttävlan vilket var jättekul. På lördagen var vi  på familjematiné på Friends hela familjen och Vibbes familj och Fia med tre barn. Det var häftigt. Där galopperade Pegasus omkring som är Vilmas favorit. En fransk "showgrupp" med typ 8 hästar och lika många motorcyklar som gjorde en kadrilj. De sladdade omkring, hästarna hoppade över motorcyklarna och motorcyklarna hoppade genom eld. Coolt! Killarnas favvonummer! Sen var det det vanliga med olika hästar som gjorde olika saker. Renen Sven från Frost var där tillsammans med Olof och Elsa (eller om det var Anna...) Avslutades med tomtar i alla de former. Det blev en mycket mysig dag!
Vi har ju hunnit med att "fira" första advent oxå såklart! Jag bakade delikata saffransmuffins :)


Efter detta har Vilma hunnit med en släng av öroninflammation och varit hemma ett par dar men nu är ordningen återställd.
Igår var jag och red och Droppen fortsatte vara jätteduktig. Vi hoppade lite studs på volt och det gick alldeles utmärkt.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar