torsdag 11 september 2014

Tillbaks till vardagen

Efter påtryckningar och klagomål på dålig uppdatering så är det väl bäst att jag tar mig i kragen och skriver lite här också :)
Vardagen rullar på och det är fullt upp. Anton har snart gått två veckor i första klass! Klass 1A! Han verkar nöjd och glad. Vilmis går nu sista året på förskolan. Hon är stor tjej nu! Nästa år är det hennes tur att börja förettan på Långsjöskolan.
M och jag jobbar på som vanligt, inga nya spännande grejjer där ;)
Jag har kommit igång och tränar på Friskis igen. Försöker få till två ggr i veckan. Sen rider jag såklart vidare på Droppen minst en gång i veckan, oftast två.
M är färdig med tvättstugan och det är verkligen suveränt att ha en tvättstuga :) Saknas lite garderober fortfarande men det får vi fixa i sinom tid.

Barnen har börjat på simskola en gång i veckan i badhuset i Rimbo och det tycker dem är jätteroligt. Vi (eller dem) var även och provade showdans förra veckan och et verkar som att det är nåt de vill fortsätta med. De var jättesöta när de dansade runt. Anton gjorde sitt bästa för att göra som fröken och var riktigt duktig. Vilma hade lite svårare med koncentrationen då hon även var tvungen att apa sig med en av sina bästisar som också var där. Småtjejer! ;)

Det är väl ungefär vad som händer just nu! Tack o hej! :)


1 kommentar:

  1. Tack Åsa ;) Skönt att veta att livet rullar på där nere i södra Sverige !! :)

    SvaraRadera