måndag 1 april 2013

En påskhelg

Nu är påskledigheten slut för den här gången. Den har vart riktigt mysig och med kanonväder!
Vi kom ner till landet rätt så sent på fredan så det var bara att titta lite på tv och äta chips en stund o sen var det sovdags.
På lördagen gick jag på en promenad med mamma o pappa. Ett varv runt ön. Sedan grillade vi korv till lunch på eldkorgen. När vi lagom ätit upp så skymtade vi påskharen som sprang förbi... Vi skyndade oss runt huset och där hade han tappat tre påskägg... Ett var till barnen. Stina fick sitt senare när de kom. Vi vilade lite o sen var det dags för påskmat. Massa smaskens :-)
På söndagen gick vi ut en sväng på isen med barnen. Det knakade och lät... lite läskigt tycker jag men den var tjock så det var lugnt. Sedan  tog vi ner sparkarna och åkte runt en stund. Anton var jätteduktig o körde lite själv men V ville bara sitta fram. Latfian!
På vägen hem på stannade vi på Burger King i Järna och åt middag med Hans o Jill. Det tyckte barnen var kul. Sedan full fart hem.
Skönt att sova i sin egen säng igen :-)

Idag åkte jag o barnen till Alsike och hängde med Vibbe o familj. Alltid lika trevligt och roligt. Vi grillade korv till lunch o sen fick vi våfflor!

Till middan kom Magnus o Hugo förbi. Barnen lekte en stund och jag drog o träna! Skönt.
Nu sovdags! Vi hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar