söndag 24 mars 2013

En söndagkväll

Träningen i torsdags gick kanon. Det var bara en enda övning med skivstången som jag inte kunde göra fullt ut pga av handen. Hade dessutom lagt på två kilo mera vikter.  Det var fortfarande okej. Det är kul när man märker så snabbt att man blir starkare :-)
I fredags ble  det lite shopping efter jobbet. Köpte presenter till fam Höglund som fyllt år allihopa. Det kanske blev lite annat smått o gott oxå ;-) På kvällen kom ma o pa över på middag, med middagen! Korv stroganoff bjöds det på. Mkt gott och skönt att slippa laga själv ;-)
Lördag fm blev lugn o skön. Satt länge ute i finvädret o fyllde på energi reserven :-) På em blev det kalas hos Emma o Oscar. Full fart och god mat. Barnen ville verkligen inte åka hem. Sen somna jag i Vilmas säng o vakna efter en och en halv timme... då var man inte direkt pigg...
Idag har vi städat, tvättat o skurat o suttit ute på altan en stund. Tog en liten prommis ut på isen oxå o upp i skogen. Klättra lite på stora stenen. Anton o jag gjorde några nya studsbollar oxå medans M o V vilade middag :-)
Efter middan åkte jag o träna. Cirkelfys. Jobbigt men riktigt kul.
Nu är det sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar