torsdag 7 mars 2013

En sol som skiner därute

Nu är det torsdag och jag har precis tryckt i mig en massa pannkakor med sylt och grädde!! Gissa om jag kommer ha svårt att hålla mig vaken i eftermiddag! Tanken var att jag skulle ha massor med kolhydrater att bränna på skivstångspasset i kväll :)
Jag har fortfarande träningsvärk sen i söndags... Tur att man är såååå vältränad!

I tisdags var jag och skrittade ut på lilla hästen. Hon var superpigg och glad och riktigt samarbetsvillig :) I går blev det en lite lättare pass i ridhuset eftersom jag inte hann dit innan mörkret föll. Vi fokuserade på att flytta för skänkeln och inte bara rusa iväg. Massor med halvhalter och övergångar. Det är sååå svårt att inte bara gå och springa i full fart framåt. Hon var väldigt mjuk och fin och man märkte att hon tyckte det var kul att vara igång igen :)

Anton var på simskola i tisdags med dagis och kan nu göra både ben och armtag. I allafall var för sig och liggandes på golvet ;) Idag skulle han åka skridskor.
Vilma är lite sotis på allt kul som storebror ska göra och tar oxå med ryggsäck. Idag packade vi den med ett par extra skor :)

Bollisen blev nedbädad i soffan i morse och verkade faktiskt riktigt nöjd med det! :)


1 kommentar: