söndag 11 november 2012

Årets sista "riktiga" hopptävling

Så här glad är man när man hoppat sin första dubbelnolla i 110-hoppning och kommit på en sjätteplats! :)
 
Vi var på Akademistallet i Uppsala. Jag trodde att underlaget där skulle vara bättre än i Solna men ack så fel jag hade... Det var ingen som gick omkull vad jag vet med det var bra slirigt. Nompan tappade fotfästet med bakbenen flera gånger. Så jag fick åter igen lägga om min plan på att svänga lite tvära svängar och rida på säkerhet i stället. Jag hade den sämsta tiden av de som var felfria i omhoppningen. 7 placerade var det. Missade tyvärr prisutdelningen pga att sekretariatet hade noll koll... De var tydligen inte läskunniga. Som tur var så fick jag mina fiiiiina priser i allafall :)
(Fast jag är tydligen inte heller läskunnig eftersom jag håller plaketten uppochner :) )
 
Som vanligt så hann jag knappt hoppa fram innan det var min tur att gå in på banan. Tog typ tre språng på ett räcke på ca 70cm men vad gör väl det!! ;-) Det var kanske inte den jämnaste rundan utan ibland kom vi lite nära och ibland hoppade vi av långt ifrån. I grunden tog jag sex galoppsprång på ena långsidan fram till kombinationen och i omhoppningen gasade jag på och tog det på fem. Kombinationen var inget problem oavsett :) Hon var supertaggade hela banan igenom och gjorde precis vad jag bad om! Fina hästen! Sen skulle hon inte gå in i transporten när vi skulle hem... Fuxsto... Där blev hon nästan pålägg men till slut så...
 
Åt det här hållet skulle den visst vara!
 
Sen har vi en tävling kvar i slutet på november och det är WoW-Cupen på Veda! Hoppas hon är lika duktig då!
 
I går hade vi lite picknik precis utanför tomtgränsen. Mums och mys.

Vilmis var en väldigt stor tjej :)
 
 
I fredags kväll hade vi Tacodinner med finbesök :) Lilla Stina med föräldrar kom förbi.
 
Innan det var dags för middagsfix så hann jag med en långpromenad i finvädret. Jätteskönt. Det var iofs mörkt innan jag kom hem igen.
 
På onsdan var det hoppträning på Johannesberg. Det gick superbra fastän vi tog det rätt så lugnt.
 
Nu ska jag titta på "humorkväll" på TV!
Sen är det sängdax :)
Adjö!


1 kommentar:

  1. Ni får snart bygga ut ytterligare om du ska få plats med alla era priser!!! :)

    SvaraRadera