lördag 13 oktober 2012

En vecka med hjärnskakning

Nu har hela veckan nästan gått och jag börjar äntligen må bra igen även om det dunkar lite i huvet till och från. Jag har varit hemma hela veckan och faktiskt vilat en hel del. I tisdags åkte jag till husläkarmottagningen i Rimbo och läkaren skickade mig vidare på akut röntgen av huvet! Som tur var så visade den inga blödningar eller frakturer så alltså "bara" en hjärnskakning :)
Jag har dock uppmärksammat under veckan att det inte är så bara utan att man nog faktiskt ska ta sånt på allvar. Det blev såklart ingen hoppträning i veckan och morgondagens hopptävling fick ställas in. Jag har däremot anmält mig till en klass i Solna nästa söndag i stället! Hoppas vi kommer iväg på en träning i veckan oxå!
 
 
Därför har jag typ möblerat om hela huset, vi har flyttat in i vårt nya sovrum och jag har monterat upp en soffa på övervåningen och gjort iordning ett mysrum till barnen :) Ska ta lite kort däruppe i morgon så ni får se! Det blev riktigt bra och barnen har faktiskt lekt där uppe mest hela dan :)
 
Pappa har varit här och tapetserat det nya kontoret och vi har varit på K-Rauta och beställt skjutdörrar till garderobsväggen som ska va i sovrummet. Inredningen har vi redan börjat montera upp :)
Det blir verkligen superbra i vårt bygge!
Nu ska vi kolla på skräckis på tv!
Vi hörs!


1 kommentar:

  1. Fint! Härligt för Micke att kunna stå rakt i hela sovrummet! :)

    SvaraRadera