måndag 1 oktober 2012

En dressyrtävling och kalas

Lördagens ridpass blev lite av det busigare slaget. Jag tänkte att hon skulle få leka av sig lite innan dressyrtävlingen på söndan :) Så vi red lite i skogen och sen busgalopperade vi på slingan en stund. Sedan tränade vi samling. Alltså galopp-halt-galopp-halt det tycker hon är superroligt och blir alldeles studsig och tossig :) Sen red vi fint en stund och tränade på att korta traven supermycket i några steg och sen trava på normalt igen. Trava på framåt har vi ju inte direkt några problem med :) Hon blev riktig aktiv i sina långa bakben och trampade på ordentligt även fast hon tog jättekorta steg :)
Avslutade i låg och superfin form!

Sen var det bara att åka hem och gå omkring i området och se ut som man hade mkt att göra!
En av mina specialiteter :) Städdagen avslutades med lunch hos grannen. Vi åt korv med bröd.
Barnen lekte lite med några grannbarn.
Sedan blev det en shoppingtur på ica och hem och laga mat. Både till lördag kvällen och söndagens födelsedagsfika/middag.

Söndag morgon begav jag mig till Uppsala och hjälpte Lotta på dressyrtävlingen. Nompis var laddad när hon kom ur trailern och ville inte stå still. Jag tror hon gillar tävling :) I allafall när det är hinder inblandat!
De skötte sig bra inne på banan, lite spända men kom igenom hela programmet utan några större bekymmer. De fick 56% och var glada o nöjda. Naomi däremot tyckte nog att hon ville ta några varv inne på hoppbanan innan vi åkte hem för hon vägrade verkligen att gå in i trailern när vi skulle hem... Efter en halvtimme med gjälp av både lina, spö och några vänliga själar så gick hon i allafall in.
Hoppas verkligen det var en engångsföreteelse!

Hon var i allafall söt i sitt tantkrull :)


Hon hatar verkligen att vara med på bild...

Sen var det hem igen och fortsätta med kalasförberedelser. Det blev fullt hus och fullt med presenter. Anton var glad och nöjd. Vilmis var nog mest avundsjuk att hon inte fick nåt... Bara ett paket med trosor, som hon iofs blev jätteglad för. Sen i april när hon fyller år så kommer Anton va lika sur för att han inte får nåt... Märkligt det där! Det är bara att lära sig den hårda vägen!

Vi hann både köra bilbana och bygga lego innan det var dags att gå och sova :)
Mkt trevlig dag!
Nu är det en ny vecka och nya utmaningar!
Hopptävling på söndag i Sollentuna. Första inomhus. Ska bli spännande!
Tjoho!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar