tisdag 4 september 2012

En ynklig liten kille

 
 
 
 
Söndag
Micke jobbade på förmiddagen så då hade vi andra storstädning här hemma. Sedan åkte jag till stallet och gick en promenad med fina tävlingshästen. Hon verkade må bra och var på ett strålande goshumör :) Sedan åkte jag och Angelica till Märsta och tittade på tävlingen. Vi såg lite av 120´n och lite av 130´n. Många fina hästar! Bra att titta på lite högre hinder ibland så känns mina 110-hinder inte så stora =)
Vädret var mkt bättre även om det blåste en hel del men ridbanan var hör och häpna helt torr!! Lyllos de som fick rida på den banan ;-)
 
Måndag
Det blev vilodag för både Nompan och mig. Ja alltså jag var ju på jobbet men inte i stallet. Hämtade barnen tidigare för de hade personalmöte på dagis. Åkte till Granngården och köpte ett par nya gummistövlar. Man kan ju hoppas att de håller ett tag. De jag fick i julklapp har ju gett upp för ett bra tag sen... =/
Gick in en sväng på hästaffären i Rimbo oxå men hittade ingenting som jag inte kunde klara mig utan.
Sen hem och laga middag. Vegobouillabaise... det kan man ju stava lite hur man vill tror jag... :) Det var gott men inte så matigt.
Sen var det ett himla gnäll på lillfröken när vi skulle gå och sova... Suck... varje kväll.
 
Tisdag
 
I morse vaknade barnen redan när jag gick upp strax efter sex så det var bara att sätta på teven och bädda ner dem under varsin filt innan jag hoppade in i duchen.
Arbetsdagen flöt på precis som vanlig. Efter jobbet åkte jag till några hästaffärer och köpte lite födelsedagspresenter till mig själv :) Jag kan ju såklart inte berätta vad för jag har ju inte fått dem ännu =)
 
På vägen till dagis så ringde fröken och sa att Anton hade feber och höll på att bli sjuk. Skyndade dit och hittade honom nerbäddad i soffan under ett tjockt täcke. Över 39 grader och skakade stackarn. Bar ut honom i bilen och åkte hem. In en snabbis på Ica bara och köpte ketchup så vi kunde äta makaroner och köttbullar till middag enligt sjuklingens önskemål :) Hämtade ut de nya klubbschabraken oxå som jag beställt från Exklusiv Horse Wear. Jag måste säga att de var faktiskt jättesnygga. Nompan kommer bli superfin i sitt nya Royalblå! 
 
 
Efter middan så delade vi på ett litet paket glass. På en tisdag!!! Vad gör man inte för sina barn när de har feber :) Gott var det!
 
De tittade på barnprogram och sen gick vi upp. A somnade innan han la huvet på kudden. Jag låg bredvid V i några minuter och sen sa jag åt henne att jag skulle gå ner och diska och jag har inte hört ett ljud där uppifrån! Skönt!
Nu väntar jag bara på att M ska komma hem från sin mamma som fyller år idag och så hoppas jag att vi ska titta på en film :)
I morrn blir det VAB för min del. Sen ska jag till stallet och rida med Vibbe!
 
Kram
 

1 kommentar:

  1. Ja ja stackars Anton... Men tänk på mig som är "ensam" på jobbet idag!!!

    SvaraRadera