fredag 31 augusti 2012

Resten av veckan


Tisdag
Blev kvar på jobbet ganska länge. Jag lämnade barnen på morgonen så jag var ju även sen in. Åkte till stallet på vägen hem. Gjorde i ordning hästen, stoppade en plastpåse i fickan ifall jag skulle råka trilla över några kantareller och red ut i skogen. Rundan som i vanliga fall tar ca 20 min tog en timme. Många svampar var det. Det blev till att hoppa upp och ner en hel del gånger :)
Nompan tyckte jag var knäpp men stod snällt och väntade medans jag plockade det gula guldet!
Lämnade påsen i stallet och busgalopperade lite på slingan. Kom ikapp en travhäst som tränade... Den kan ju inte ha sprungit särskilt fort =)
Joggade av henne ett varv och hon kändes fin.
Sen var det bara hem och rensa svamp. Det blev ett par smarriga svampmackor till kvällstet. Middag är onödigt! =)

Onsdag
Dags för terminens första Haling-hoppning. Stressigt som vanligt att hinna i tid. Drog från jobbet fem i tre, tankade bilen på vägen till stallet. På med trailern, hämta hästen, klä på henne och iväg. Skönt att det är så nära till Johannesberg :) Framme på 10 minuter.
Lyxigt att vara två ryttare på träningen där det egentligen borde vara fem st.
Vi började med skänkelvikningar, kavaletti, galoppbommar på volt. Gick helt okej. Svårt när det var typ en halvmeter mellan travbommarna. Länga går bra men korta är jobbigt... Det måste vi träna på. Sen var det dags för studs. Det måste vi oxå träna på =/ Efter ett par vändor tog hon skänkeln och hoppade bra men det var lite jobbigt... :)
Sen var det alla möjliga olika linjer och supertighta svängar och avslutningsvis en bana. Den låg på mellan 1m och 120. Gick kanon hela vägen förutom ett hinder som låg i en svår kurva. Ett räcke på 120. Hon fixade det båda gångerna men vi kom helt knasigt... Träna mera!!!
Vi var genomsvettiga och trötta när vi var klara =)

Torsdag
Handlade lite på vägen hem, hämtade barnen och åkte hem o stekte pannkakor. Gott!
Sedan klippe jag klart gräsmattan, målade vardagsrumsväggen en andra gång, gick o la barnen och sen intog jag soffläge! Once upon a time! Härlig serie :)Fredag
Började dagen med den här polaren. Han/hon/den/det satt på handfatet och tittade på mig när jag duschade...=/ Ifall det regnar idag så kan det nog va mitt fel... Ja visst ja... det ösregnar ju ute... =/
I em blir det lite trimmning (antagligen i ridhuset pga vädret) inför i morgon. Sen vidare till Hugos 5-årskalas!

Ha en bra dag och glöm inte hålla tummarna i morrn! :)
Kram

2 kommentarer:

  1. Ja hen där var inget vidare. ses sen. klart vi håller alla tummar vi kan.

    SvaraRadera