måndag 6 augusti 2012

En måndag

Åkte till stallet i morse och red. Det blev ett ordentligt arbetspass i ridhuset idag. Hon kändes riktigt fin men stressa som vanligt upp sig lite i galoppen. Jag tror vi ska lägga massor med fokus på just galopp nu framöver. Hon är superfin i både skritt och trav så det är liksom bara galoppen kvar nu! :) Avslutade med att gå ett varv på travbanan för vi var rätt så svettiga båda två. I morrn blir det nog en sväng i skogen.
Tänkte försöka hinna ta ner Lucy till ridhuset en sväng oxå!


Efter lunch åkte jag, Jill och lilla Stina till ATG-kliniken med Pelle på återbesök. Vi röntgade och sprang och allt såg bra ut så han får börja sättas igång igen! Skönt! Firade med en mjukglass på macken i Brottby :)

Sen hem och laga en jättegod paj med tomater, oliver, rödlök, basilika och "Creme Fraiche Gourmet fetaost och soltorkad tomat". Lyxade till det och stekte ett paket bacon och hade i oxå :) Här finns receptet :) Kollade på OS-hoppning samtidigt. Nu har barnen somnat och det ösregnar. Läge för en film tror jag!
Adjöken!1 kommentar:

  1. Fiiiin! Skönt att du kommer tillbaka snart! Skittrist här!
    Ang bilderna så tror jag inte att man kan ladda upp fler åt gången. När du ska förstora, har du kollat om medelande rutan hamnat längre upp, alltså den du förstorar bilderna med. Den brukar efter några bilder typ "gömma" sig upp vid rubrikrutan typ.
    Ha det bra sista veckan nu! :)

    SvaraRadera