måndag 30 juli 2012

En varm måndag

I morse tog jag och barnen lite sovmorgon. Gick upp vid halvtio :) De gillar verkligen och ligga kvar i sängen och gosa. De är så söta!
Gick upp o åt frukost och sen gick jag ut och la mig en stund i solen på altan. Skönt! Efter lunch klippte jag lite gräs. Sedan badade vi i poolen allihop, la oss att torka på altan. Då somna Anton ganska snabbt. Vilma gick in o somna på soffan som vanligt. Jag åkte in till Rimbo och kastade massa på återvinningsstationen och handlade på ICA sedan hem och åt middag. Provade kebabspett, det var riktigt gott :)
Sedan hämtade jag Angelica och vi åkte till stallet och red ut en sväng. Angelica på Lucy och jag på Nompan. De skötte sig kanonfint båda två! Tog en sväng i skogen o sen ett varv på ängen i trav.
Nu ska jag gå upp och kolla på lite sammandrag från OS!
Godnatt!

1 kommentar:

  1. Halli hallå!! Det går bra för Tindra utan napparna det kommer lite frågor om napparna om vart dom är osv men inget hysteriskt skrikande iaf:) idag är första dagen på dagis sedan semestern så vi får se hur det går då:) Ha så kul på Skansen nu då! Lill-Skansen är ju sketa stort nu!!!

    SvaraRadera