tisdag 10 april 2012

En påskhelg har passerat

På lördagsmorgonen velade vi ett bra tag om ifall vi skulle åka till Kristineholm och grilla korv eller ej... Termometern visade på 1,5 plusgrader i skuggan. Det var dock soligt och vindstilla så vi tänkte att man måste ju ändå äta lunch så varför inte grilla korv?! På med massor av kläder och så drog vi iväg.
När vi kom fram så satt det några taappra själar där i backen i kohagen. Vi ställde upp våra stolar och satte oss och insåg snart att det var riktigt skönt. Det är verkligen en jättebra liten glänta för att spela fotboll och äta korv.Vilma hittade en kompis som ville spela fotboll

Såhär går det när man ska krypa under taggtråden... då tappar man mössan!

Vi satt där några timmar i vårsolen men sen blev det lite molnigt och då åkte vi hem.

På kvällen så åkte jag hem till Jenny och Magnus och satt barnvakt några timmar medans de var på fest. Micke och barnen stannade hemma för Anton hade feber och var lite hängig. Dessutom så var både Thyra och Fanny sjuka så man behöver ju inte byta allt för mycket baciller! Tjejerna somnade redan innan sju så jag och Hugo fick massor med tid för oss själva innan han oxå somnade :)

På söndagseftermiddag så kom Hans och Jill och åt lite påskmat med oss. Jag hade gjort en Janssons frestelse som var supergod!! :) Gjorde precis likadant som mamma gör och den blev precis lika god.
Även om jag hade råkat skiva potatisen istället för att strimla den... :)
Sen blev det fika med muffins och vi tittade på den nya Tintinfilmen. Vi tyckte den var bra men det var ingen barnfilm så kidzen sprang mest runt och störde :)

I går så jobbade Micke igen för det var ju måndag, även om den var röd i almanackan så vi "vanliga kontorsnissar" var lediga. Barnen och jag åkte till Arninge centrum och köpte present till mormor och morfar och lyckades även handla lite till oss själva. Vilma fick en Onepiece, jag en munktröja och barnen varsin keps. Mormor fick en tröja och morfar sommarstrumpor. Barnen tyckte det var viktigt att morfar oxå fick paket även om inte han fyllde år så vad gör man inte... Sen åkte vi vidare till Täby och lämnade paketen och fick jättegod middag. Vilma fick ett paket av Hans och Jill också, mera Lego Friends! En skönhetssalong! Den har vi byggt ihop nu på förmiddagen :) Det är verkligen superkul att bygga Lego!

Nu är det dags att äta lunch och sen ska vi åka till Ica och hämta vår "Matkasse"
Jag är alltså hemma med barnen idag med. Febern verkar dock ha lagt sig och de är riktig pigga och vilda!2 kommentarer:

  1. Mysigt med korvgrillning!

    SvaraRadera
  2. Spännande och höra om matkassen sen och se om Kidzen äter eller inte:) tack än en gång att du ställde upp.

    SvaraRadera