tisdag 27 mars 2012

En lite sen uppdatering

Här står en nyduschad Åmi och äter lite gammalt gräs. Mumsigt!

Hoppträningen i torsdags gick kanonbra! Hoppade bana på en meter och hon hoppade kalasfint! Så bra det blev med pelhamet på! :)

Fredagseftermiddagen tillbringade jag i Väsby Centrum! Köpte vårskor till barnen, en vårjacka till V som jag sedan beslutade mig för att lämna tillbaka igen... Hon fick ärva en av Anton i stället. Jag fick en jättefin munkjacka oxå! Supernöjd! När jag kom em fixade vi tacomiddag! Det är grejjer det :)

Man kanske kan tro att det bara var hästar och stall hela helgen men ånej. Vi hann med massa andra trevligheter oxå. När jag var i stallet och red i lördags så var M och barnen hos farbror Pelle. Han har en jättestor och fin bilbana som alltid står uppbygd på ett stort bord (gjorde det sist jag såg den i allafall :) ). Den fick ju barnen provköra och det var ju kanonkul kunde jag förstå och det har tjatats en del om att åka tillbaka dit och köra mera bilbana :)
Efter lunch så åkte M på fotboll och jag och barnen åkte hem till Fam Höglund. Där var det full fart hela eftermiddagen. Det cyklades, hoppades på stenar, sprangs upp på det lilla berget, hoppades på grannens studsmatta och åts våfflor som bara den! Vi hade allihop en jättemysig eftermiddag! Tack för det! Sen åkte vi hem och åt middag med M. På kvällen tittade vi på en rätt så förutsägbar zombiefilm och sen en Dracula som jag aldrig sett förut. Helt annorlunda.... kanske inte jättebra men ändå... :)

På söndag eftermiddagen så var vi ute och hoppade massor på våra två(!!) studsmattor!! Lät kaninerna springa runt i uteburen ett par timmar och tugga i sig lite gammalt gräs. De var nöjda :)
Jag hade fått en ren och fin bil med sommardäck oxå! Kanon! Tack darling! 

I går ringde de från dagis strax innan lunch och sa att Anton ramlat på klätterställningen och slagit upp ett sår i pannan. Jag åkte och hämtade honom och så åkte vi till Vårdcentralen. Där sydde de ihop såret med ett stygn! Anton var jätteduktig och låg alldeles stilla fastän det gjorde asont! Sen fick han välja vad han ville ipå kiosken. Han valde en grön klubba för 2 kr! Jag övertalade honom dock att vi skulle köpa varsin glass oxå för det ville jag ju ha! :)
Sen hämtade vi Vilmis och åkte hem och studsade igen! När vi tröttnat på det så gick vi in och tände en brasa och la oss i soffan och vilade tills Micke kom hem och det var dags att laga middag! Skönt! Anton somnade direkt. Jobbigt att göra illa sig och åka till doktorn... Stackars liten... :)

Idag red jag ut kl 19.00 och hann rida en timme innan det blev kolmörkt! Älska sommartid! Åmi uppförde sig som en brunstig älgko... Spänd som en stålfjäder, livrädd för hästarna i hagen som går där varje dag när vi rider förbi... Hon skenade baklänges ner i dikena och trumpetade som en elefant på krigsstigen... Suck... Efter typ 5 varv på slingan så travade hon i allafall någesånär lugnt och fint... Vi var totalt dyngsura av svett båda två när vi kom tillbaka... Hon fick sig en varm dusch och ett tjockt skönt fleecetäcke, jag fick gå i mina blöta kläder och självtorka... är det verkligen rättvist?

Det blev ett långt och tråkigt inlägg men jag lovar att lägga ut en film på mina knasiga barn i morgon!

Nu har jag oxå fått en varm dusch och tänker gå och lägga mig så god natt gott folk!

2 kommentarer:

  1. Du måste ju lägga in en bild på Antons supertuffa ärr sen!! =)

    SvaraRadera
  2. precis vi vil se ärret och förbandet. Ska du säga att jag har fullt upp... MEN det är vell inget mot dig ;) /Jenny

    SvaraRadera