tisdag 14 februari 2012

En solig vinterdag

I söndag när jag kom ut i hagen och skulle hämta in mitt lilla gulletroll så möttes jag av detta! Glad Naomi i solsken! :)


Det var hoppning på schemat så vi skrittade fram en sväng ute och sen in och börja jobba lite över travbommar på böjt spår vilket gick galant. Galopperade lite lugnt och fint och hoppade lite på volt i bägge varven. Gick helt okej. Tog en skrittpaus och sen gick det inte så lugnt längre... Hon hoppade min fyrkombination utan problem men hon blev lite för på! Tur att hon oftast är rätt så kvick i tassarna :) En gång rev hon de sista två så jag fick hoppa av och lägga upp dem. Nästa gång hoppade hon så sjukt bra så jag nästan trilla av! =) Superkul att det funkar fast hon blir lite för stark och het. Man vet ju aldrig vad som händer på en tävlingsbana och då är det bra att kunna hantera frökens alla olika sidor! :)
Ska försöka rida lite mer över bommar och sånt för det är ju så nyttigt!
Sen blev det tokstressigt hem för det där med hoppning tar ju alltid längre tid än man tänkt sig... 8 stöd, 2 sockerbitar, en planka och 8 bommar som ska släpas både fram och tillbaka igen...  

Sen åkte vi hem till Vibbe som bjöd på kaffe och tårta eftersom hon fyllde år i fredags! Väldigt trevligt. Blev kvar på middag oxå vilket gjorde det hela ännu bättre! :)
Anton fick låna en overall av Emma så de gick ut och lekte på tomten en stund. De hade jätteroligt och var alldeles svettiga när de kom in.

I går var det måndag igen och jobbardags. Jag hade råkat ta med mig Mickes bilnyklar oxå till jobbet så han blev hemma med barnen eftersom de inte kom någon vart. Jag åkte hem tidigt och köpte semlor på vägen hem så vi kunde fika lite! Sen gick vi ut en sväng på isen med barnen på släp på pulka och snowracer. Skönt men det blev väldigt varmt under tjockjackan...Lekte en stund på tomten när vi kom tillbaka. Vilma fick ha Frisco i knät en stund och klappa på honom. Det gillade hon! Han är så goooosig! :)
Vi gjorde lite snöänglar oxå och Vilma fick snö innanför overallen så då fick vi gå in för hon höll på att döööööö!!! =)
Sen blev det god fiskmiddag och en himla massa TV-spelande!

Ha en bra dag!2 kommentarer: