fredag 10 februari 2012

En fredag

I morse vaknade Vilmis redan halvsex och ville ha välling. Det var bara att gå ner och fixa. Maaammaaaa..... väääääälliiiing... Sen skulle jag sova med henne i sängen medans hon drack den. Låg där en kvart typ men sen gav jag upp då jag märkte att hon inte alls hade för avsikt att somna om utan hade en massa annat för sig. Båda två gick in till M och skulle sova där, jo eller hur. Jag hann bara klä på mig så var alla tre nere. Bara att sätta på teven och börja elda. Jag tog som vanligtr med mig mitt kaffe ut i bilen och drog till jobbet. 20 minus var det ute... burrr...

Var på jobbet strax innan sju. Det är bra för då kan jag gå vid halvtvå med gott samvete! :) Arbetsdagen flöt på som vanligt. Lite tråkigt idag för Malin var inte där. Hon var på begravning :(
Jag överlevde i allafall utan min tvilling som Ludvig på jobbet kallar oss. Vi kan väl inte hjälpa att vi alltid fikar tillsammans... :) Vem ska man annars hänga med?

Efter jobbet åkte jag direkt till stallet och tog in Naomi från hagen. Borstade och fixade lite medans Lotta gjorde i ordning Pärlan efter dagens körning. Sedan red vi ut. Red ett varv på slingan och sedan en ny väg som gick genom skogen och över några fält. Riktigt fin väg. Tyvärr kommer jag inte hitta runt där själv än på ett par ggr. Lotta får helt enkelt rida med mig fler ggr. Båda hästarna var pigga och snälla. När vi var nästan hemma igen och skrittade på lång tygel så kom det en travare bakom oss och båda hästarna sprang iväg lite men ingen fara på taket. Vi höll oss kvar! :)
Sen hjälpte jag Lotta att ta in hästarna.

På vägen hem åkte jag förbi Kinarestaurangen och köpte med mig mat. Barnen åt bara ytters lite så M och jag blev mer än mätta! Efter det var det dax för lite tv-spel. Barnen tröttnade efter en stund och tog med sig M upp på övervåningen och byggde Lego istället.

När barnen somnat så gick jag en kvällsprommis med Lucaz som bor här över helgen eftersom Hans och Jill är på kryssning med Jills familj/släkt.
Nu ska jag gå och slappa lite i soffan!
Adjö!

1 kommentar:

  1. Ja egen väckarklcoka då iform av Vilmis:) men skönt åh rida i dags ljus. :) Ha en bra helg åh bli inte fyrkantig i ögonen av tvspelandet ;) tjingeling.

    SvaraRadera