onsdag 7 december 2011

Ett besök hos naprapaten

Jag lyckades faktiskt gå och lägga mig klockan nio igår kväll! Låg och läste en stund i en tidning men blev så kall om händerna som var tvungna att vara utaför mitt varma duntäcke så jag släkte snart och låg och filosoferade mig till sömns. Jag tycker om att ligga och "drömma" om saker innan jag somnar. Som vad jag skulle göra om jag vann massa pengar tex. Det är en av mina favvodrömmar :) Man hinner aldrig drömma klart utan somnar alltid i början... :)
Sen börjar man om nästa gång för man kommer inte ihåg hur långt man kom gången innan :)

När jag vaknade i morse hade jag inte ont i huvet längre och kände mig ganska pigg och glad. Det betyder dock inte att jag gick upp när jag skulle utan som vanligt en timme senare...

På förmiddagen gick jag till naprapaten och han gav mig samma behandling som vanligt. Knäckte lite, tryckte in sin asvassa armbåge lite här och där och masserade liiiiitegrann. Jag frågade faktiskt om han alltid gjorde samma sak oavsett var man hade ont. Han sa att oftast så är det relaterat till nån typ av spänning i nacken eller ryggkotorna så då måste man alltid börja med att "rätta till" dem. Men det kan vara lite olika kotor och han kan göra lite annorlunda beroende på.... Jag vart nöjd och gick tillbaka till kontoret. Höjde upp skrivbordet och står nu och känner efter om jag spänner mig mindre när jag står upp och jobbar (eller bloggar) än vad jag gör när jag sitter ner.
Ska oxå försöka komma ihåg att skriva upp när jag har ont i huvet eller nacken i min lilla almanacka så jag vet nästa gång han frågar.
I eftermiddag ska jag nog smita lite tidigare så jag hinner umgås med familjen en stund. Tänkte försöka ta en promenad oxå om vädret tilllåter!
Nu dax att jobba!
Hej hej

3 kommentarer:

 1. den naprapaten kanske skulle vara bra att anlita för mina domnade lill och ringfinger.....Håller du på ladda upp för lördagen ;) Då skall Åsa bli 5 barnsmor :)

  SvaraRadera
 2. Har du provat att gå till nån alls? Det är ju säkert nåt som sitter i kläm och de borde väl "vem som" kunna fixa! Vet en bra tjej i Rimbo. Till Väsby känns väl lite onödigt att sitta och åka :)
  Jo tänk vad fort man kan få tre extra. Jag som alltid trott att det tar nio månader... ;-)

  SvaraRadera
 3. Ja det finns folk närmare, en sådan med ett sånt yrke, behöver få ett besök.. Ja i dagens värld så kan man åstadkomma det mesta ;)

  SvaraRadera