tisdag 27 december 2011

En skön jul är slut

Sådär ja nu är julen över för det här året!
Idag är det vardag igen men jag är ledig hela veckan :)
På julafton var vi hemma hos Hans och Jill. Vi var 16 personer med både vuxna och barn. Det gick jättebra och alla var glada och nöjda och alla hade varit snälla för det blev lite klappar till allihop! Jag fick nya gummistövlar! Superbra en vinter som denna ;) En stekpanna, perfekt eftersom den gamla var alldeles sne under. En microfleecehandduk som man virar in håret i när man ducshat. Jag har redan provat den och den var kanon. En superspännande bok. En (eller rättare sagt 3) ny neccesär. Lite hudvårdsgrejjer och säkert nåt mer som jag har glömt just nu... (Förlåt!)
Vi sov kvar där och tillbringade även större delen av juldagen där hemma. Det blev en riktigt bra julfirande i lugn och ro! Tack så hemskt mkt för det Hans och Jill och alla andra inblandade!

I går alltså på annandagen så gjorde vi en hallonpaj och tog med oss till den sedvanliga "Erikssonsyskonträffen" som i år ägde rum hos Mickes storasyster Agneta. Det blev oxå en kanondag med massor av mat och gott!

I morse när vi vaknade var det strömavbrott här hemma så det var bara att tända i kaminen och koka kaffe på en gasolbrännare.
Tur att man är lite förberedd här ute i skogen! =/
Sen åkte jag till stallet och fixade till Pelle. Han har två veckors vintervila nu så det var gjort på ett kick. Eftersom Jill åker till Norrland idag så har jag hand om den "lille" ligisten hela veckan.

Vi får se om jag orkar uppdatera någe mera snart =/ Jag kan säga att det är inte så lätt att få låna datorn här hemma. Det blir mer och mer Anton som bestämmer över den!
Kram på er och god fortsättning!

2 kommentarer:

  1. hoppas ni har fått tillbaka strömmen nu... :) god fortsättning och vi ses imorgon onsdag, Kram

    SvaraRadera
  2. Låter som din jul varit helt ok!:) ses på måndag!

    SvaraRadera