måndag 12 december 2011

En sjuk och seg jag

Det är väl ingen konst att ha fyra barn ett dygn! Jo Thyra drog nån annanstans så det var bara Hugo och Fanny som kom hit! Vi hade jättemysigt och gjorde kola (som inte blev så bra för den stelnade aldrig riktigt...) Vi bakade saffransmuffins och de blev jättegoda. Alla barnen sov snällt i barnrummet hela natten :)


Lucköppning

På lördagmorgonen var jag i stallet och red ut en ordentlig tur med Angelica och Nenne. Solen tittade fram på oss och vi hade supernice! Så mkt roligare att rida med kul sällskap!

Igår kom jag aldig ut pyjamasen. Hade rätt ont i halsen och kände mig rätt seg så när Jenny och Magnus hade hämtat sina barn och jag(vi) fått en fin present, så somnade Vilma uppe och Anton och jag somnade i soffan när vi tittade på Bilarfilmen. Så skönt att sova middag. Jag hann kolla klart på min zombiefilm (28 timmar senare, eller var det dagar...?) oxå innan jag väckte dem igen. Sen kollade vi på Smurffilmen. Den var bra.

Idag har jag varit hemma från jobbet och legat i soffan hela dan. Förutom när jag låg i sängen ett par timmar :) Nej jag åkte faktiskt till stallet och fixade till Pelleplutt och hämtade barnen på dagis. Sen var jag helt slut... Nu vill jag att barnen ska gå och sova så jag kan kolla på The Twilight Saga: Blue Moon!!


Hej hej!

2 kommentarer:

  1. mmmmm gott me lussemuffins!!!
    hoppas du blit frisk snart!!!

    SvaraRadera
  2. Ja de var riktigt goda :) mums och tusen tack för hjälpen. krya på dig!!hoppas inte det var mina ungar som smittade dig!

    SvaraRadera