söndag 4 december 2011

En sån härlig helg

Efter jobbet i fredags åkte jag till Vibbes jobb i Solna där de hade invigning av sin nya klinik med bubbel och snittar. Perfekt början på helgen :)


Sen åkte vi in till söder och Clarion Hotell där vi skulle sova. Ett rätt så "inne" hotell med mysiga små rum med skjutdörr i frostat glas in till badrummet... Den gick inte att låsa och man såg igenom dörren på kanten. Sådär kul ifall man är av den blygare typen kan jag känna :) Tur att jag inte är det!
Vi gick ut på en grekiskt restaurang och åt två rätters middag och delade på en flaska grekiskt vin. Sååååå gott och trevligt! Gick tillbaka till hotellet och tog en kaffe. Där kryllade av folk i skjorta och slips och sånt. Vi gick upp på rummet igen och la oss på sängen. Satte på en film som vi somnade framför :)
På lördagsmorgonen var det frukostbuffé. Alltid trevligt med hotellfrukost. Den här gången var det väldigt mkt folk och inte så jättestor buffé så det var trångt och köer men gott. Sen gick vi på stan och shoppade lite! Sen blev det "lunch" på hotellet igen innan vi åkte hem igen.


Sen blev det myskväll med film. Priest hette den. Helt okej.

Idag har vi haft ett helt gäng med folk här på adventsfika. Tolv vuxna och åtta barn i vårt gigantiska hus! Glögg, hembakta saffransbullar, pepparkakor och godis bjöds det på. Det var jättemysigt och så kul att träffa alla. Det blir inte så ofta nu för tiden. Nu har vi städat undan allt och fått barnen i säng och jag ska nog gå och lägga mig i soffan!
Kram och god natt!


2 kommentarer: