fredag 8 februari 2013

En helg på gång

Nu är det fredag och om 2 h är det helg!!
Trycket i bihålorna har släppt nu och snorigheten har lugnat ner sig. Lite ont i huvet som spökar fortfarande men inte farligt alls.
Det har inte hänt så mkt senaste dagarna. Jag har tagit det lite lugnt.
Var i stallet i onsdags och trimmade lite över en upphöjd bom i ridhuset. Skritt, trav och galopp på volt. Väldigt vad man kan snurra upp sig på en sån basic grej... Hon lägger liksom i nån överväxel och blir jättejobbig. Är det mer hinder och man ska hoppa bana o sånt så lugnar hon sig rätt fort men när det handlar om en enda liten bom så slutar hon liksom inte spinna... På kuppen så var hon otroligt stark och stel i vänstersidan. Hon lägger sig på innerskänkeln och böjer sig nästan utåt i kroppen. Världens försvarsmekanism. Man får jobba som en blådåre med innerskänkeln för att få henne runt den och upp på ytter tygel... Tur att man ska få riktig proffshjälp i helgen! :)
Idag hoppas jag att det går att rida ut och galoppera lite så hon får springa av sig lite... Hon har nog inte galopperat "ordentligt" sen innan jag åkte till Sälen och det är ju drygt två veckor sen. Hon behöver rastas helt enkelt.
Sen blir det kvartssamtal på dagis med Antons fröken och sen är det Tacodinner som står på schemat. Måste in en snabb sväng på ICA och hämta ett paket oxå!! Spännande!

Hörs i helgen!

På den här bilden ser hon precis lika stressad ut som hon känns när hon ser en bom!

Här har ni min otroligt fina stolssits i den gamla sadeln.... Inte att leka med... Hoppas verkligen att det ser bättre ut nu! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar