tisdag 11 september 2012

En födelsedagskväll i stallet

Måndag
Jobbade nån timme extra för att kompensera några missade arbetstimmar senare i veckan :)
Sen åkte jag till stallet och tog in småflickorna. Nompan hade trampat av sig en baksko... Lotta tog fyr-hjulingen och åkte ut och letade men det kan ju va som att leta efter en nål i en höstack... Tur att jag sparade skorna sist hon blev skodd så vi hade en i reserv som Lotta slog på direkt. Så det var bara att rida iväg. Tog vanliga skogssvängen och trimmade sedan på ängen. Spänd och aspigg som vanligt när vi är ensamma därute. Flyttade massor för skänkeln och tränade sen fattningar, avsaktningar, halter. Hon blev superfin och lyhörd efter en stund. Då blir hon som en bra kanonkula :) Bara väntar på kommandot att få galoppera och tar skänkeln på en hundradels sekund :) Skoj!
Travade henne sedan låg och gjorde lite längningar. Hon bara flöööööt fram. Så coolt i det höga gräset för då tar hon ju i lite extra bara pga gräset :) Fina hästen!

Sedan tog jag ner Lilla L till ridhuset och red henne tjugo minuter en halvtimme. Hon kändes riktigt lugn o fin. Tog några varv i galopp. Hon var jätteduktig. Där fungerar gas och broms perfekt i alla gångarter. Sen finns det väääldigt mkt annat att jobba på :) Men det går frammåt!
Hon är väldigt ambitiös och söt att rida!

Sen fick de gå ut i hagen igen och jag åkte hem :)

Här kommer lite fler bilder från helgen på landet!


 Picknik i svampskogen


Kram o hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar