lördag 18 augusti 2012

En laddad Åsa

I går åkte jag lite tidigare från jobbet för att hinna rida innan det var dags att åka hem och ha fredagsmys med familjen. Broddade på och red ett varv på slingan som uppvärmning. Sedan var det gräshoppning som gällde. Hon var superpigg och laddad och stark men hoppade suveränt! Tyvärr kunde jag knappt svänga varken före eller efter hindren... Inte fick jag stopp efteråt heller... Men hoppa kunde hon i allafall :)
Sedan blev det en sväng till ica tillsammans med alla andra fredagshandlare... Sjukt proppfullt... Tur att man självskannar!
Vi åt revbensspjäll, det var kanon. Tom Vilma gnagde i sig tre ben. Mums!
Så här ser det nu ut inne i vårt bygge

Innetaket i närbild


En nyfiken Bolla

I morse åkte jag till Nompan för att träna på att stanna och svänga. Red fram på travbanan och hon kändes genast mkt bättre än igår. Gick in i ridhuset och gjorde massor med galopparbete. Hon var ovanligt sansad faktiskt. Tränade på att göra 15-metersvolter inför dressyren nästa helg. Hon gjorde dem jättebra och blev mjuk och fin och svängbar. Gjorde ett par galoppökningar på diagonalen och sedan direkt halt så att hon ska förstå att det inte bara går att fortsätta "skena" fram. Hon ökade riktigt fint. Inte helt avspänt men ändå. Kändes som ett bra genrep inför i morrn.
Det blir tävling på Sthlms Fältrittklubb på Gröna Banan! 95 och 1m. Micke följer med som hästskötare. Mamma är här och ska passa barnen :)
Det ska bli superskoj!

På eftermiddagen har jag haft trädgårdsvård. Jag har kört med trimmern runt nästan hela tomten. Rensat bort allting i granhäcken förrutom granarna :) Det blev mkt ogräs kan jag lova!


Sedan klippte jag gräset oxå.
Nu har jag packat allt inför i morgon och matsäcken står i kylen och väntar.

Natti natti


1 kommentar: