tisdag 29 maj 2012

En snabbresumé

På torsdan skrittade jag ut i en och en halv timme, vi letade nya vägar jag och Norpan. Jättemysigt var det men hon tappade en sko nånstans långt bort i... :-(

I fredags var mamma och pappa över och vi hade picknik nere på stranden och plaskade lite i vattnet. Sedan åt vi god middag, rabarber/hallonpaj och hade trevligt som vanligt.

I lördags trimmade jag lite dressyr i ridhuset. Efter det slog Lotta på en gammal sko på den stackars nakna tassen! På kvällen var vi på fest hemma hos Lotta och Anders, jag och barnen. Det var väldigt trevligt och god mat bjöds det på.
Buffe med lite olika kalla rätter. Smaskens!
Barnen hade superkul och ville inte åka hem ens vid halvelva när jag tvingade dem :)

I söndags var det dags för konditionsträning på travbanan.
Hon fick helt enkelt springa sig trött :)
Sedan klippte jag lite gräs och fixade lite annat och sen gick vi ner till stranden igen. Den här gången badade vi alla tre. Riktigt skönt var det faktiskt. Säkert minst 18 grader för jag var i en bra stund. Sedan middag och söndagsrengöring av barnen :)

I går hoppade vi. Jag byggde upp en serie i ridhuset som jag hittat på Hippson.se.


Inled med tre travbommar med 1,20 meter emellan. Därefter 2,50 meter fram till ett kryss, 2,80 meter till nästa kryss, 6,50 meter till ett räcke, 7,00 meter till en oxer och till sist 10,50 meter fram till det avslutande räcket.Det var ganska mkt att bära för jag var ju själv men det var jättenyttigt och jag kunde verkligen fokusera på min egen position medans Norpan fokuserade på hindren! Superkul! Nästa gång tar jag nog och kortar av den litegrann :) Ifall det inte är så att jag lyckas övertala Angelica och Nenne och komma och hoppa lite med oss såklart! :)
Ha en bra dag!
Kram

1 kommentar:

  1. Jag har kvar hinderskissen här på kontoret om du tappar bort den virtuella ;)

    SvaraRadera