onsdag 28 mars 2012

En förkylning eller pollenallergi?

Hur vet man egentligen? Jag är toksnorig och ögonen rinner och jag nyser typ var tredje minut... Jag gjorde ju ett allergitest i höstas och det gav ju bara utslag på timotej. Det är inte timotej ute nu.... Inte ens minsta lilla om man ska tro på pollenprognosen i allafall... Men jag mår precis som när det är som mest gräspollen ute på sommaren. Kan jag vara allergisk mot flera pollen fastän de inte visade det på testet? Eller gjorde testet att jag nu är allergisk mot typ allt? Eller är jag "bara" förkyld?
Nån som kan sånt där?
Alla tips och tankar mottages tacksamt! :)
Kram på er!

4 kommentarer:

 1. Typsiskt att ögonen rinner och rinnande genomskinlig snuva är att det är allergi. Kaninerna ;) nej skoja bara. Men det är så att det inte alltid syns på provet man tar, gjorde de pricktest eller tog de bloprov? Använd medicin om du har. Så att du "motar" Olle i grind. Kalas på lördag, få ni gärna komma och fira Thyra myra kl 15. Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. De gjorde ett pricktest...
  Jag tog två Kestine som jag hittade i handväskan för ett par timmar sen. Det står att de ska hjälpa på en timme men jag tycker alltid att det brukar ta nån dag innan man märker nån skillnad.
  Står det nåt särskilt på frökens önskelista? :)

  SvaraRadera
 3. Inte alltid det visar sig på testen. Du behöver något kontinuerligt i läkemedel Tabletter ögondroppar, och nässpray att ta till tror jag. Läkarbesök är nog på sin plats kära svägerska. Ja du vad hon önskar sig, kläder st 122 eller pysselgrejer till pysseltjejen.

  SvaraRadera
 4. Vafan är du sjuk för!??
  Astråkigt här ju.
  Hoppas du e frisk imorrn... för min skull allstå! ;)

  SvaraRadera