onsdag 9 november 2011

En kul dag på jobbet

Man kunde faktiskt ana lite smått solsken under gårdagen. Det var första gången på länge kan jag känna.
Det tackar vi för och vill ha mer av! :)
Vi utformade en massa sköna konspirationsteorier om utomjordingar och bortförda människor här inne på vårt lilla kontor jag och min kollega mitt över. Vi garvade så vi höll på att kissa på oss. Sjukt roligt faktiskt! :) Visste ni att man i USA kan försäkra sig mot/för att bli bortförd av utom jordingar..... Jag tror jag ska ringa mitt försäkringbolag och höra hur de ställer sig till detta. Nu när dem är nära... igår stod de utanför vår dörr och samtalade på nåt konstigt språk som vi inte förstod.... Scary... men såååå roligt! :)

På vägen hem från dagis igår så var det helt omöjligt att hålla Vilma vaken. Hon hade inte sovit på dagis så jag förstår att hon var trött. Jag fick inte liv i henne när vi kom hem så det var bara att bära in en sovandes jättebaby :) Efter lite mat så piggnade hon till och skulle inte gå och sova förrän jag tog fram det nya nattlinnet som hon ärvt av Fanny och Thyra. Då var det av med kläderna i full fart och sen upp i säng. Båda barnen somnade på ett litet kick! Skönt :)
Sen fastnade jag framför datorn (som vanligt) läste en massa om balsammetoden. Finns hur många forum och bloggar och sidor som helst som avhandlar detta. NoPoo! Alltså tvätta håret utan schampo. Mkt intressant! Just balsammetoden betyder ju som namnet kan få en att ana att man tvättar håret med balsam. Så det här är min nya grej sen ett par veckor tillbaka. Jag äter inga kolhydrater och tvättar inte håret! Var ska det sluta egentligen? :)
Kram2 kommentarer:

  1. Ja det är ju lite smått läskigt det där. Speciellt här på jobbet där man är omringad av dem :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas Loppan :) hade en bra natt i nattlinnet!!Blir nyfiken jag om det där balsamtvätteriet...

    SvaraRadera